Laddar

Ekerum kan vinna prestigefulla golfpriser: "Oerhört stort"

Magnus Lagerlöf och hans Ekerum är nominerad i fyra kategorier på en internationell gala. FOTO: ARKIV

Priserna delas ut på den internationella världsgalan World Golf Awards i Spanien.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Magnus Lagerlöf, vd Ekerum Resort och kollegan Andreas Nordin är på plats i spanska La Manga för att delta vid den internationella världsgalan World Golf Awards 2018.

Ekerum Resort är nominerad i fyra kategorier: Sveriges bästa golfhotell, Sveriges bästa golfbana, Europas bästa eventarena och världens bästa miljövänliga golfanläggning.

– Det är oerhört stort att vara nominerad på en internationell gala och ha chans att vinna världspriser. Det sker inte superofta om man säger så, säger Magnus Lagerlöf.

Ekerum Resort har vunnit kategorin Sveriges bästa golfhotell varje år sedan 2014 och det här året står det mellan Ekerum och fyra andra hotell.

– Trots att vi har vunnit i den kategorin de senaste åren kan vi verkligen inte förvänta oss att vinna igen, säger Magnus.

Magnus är nöjd över att deras golfbana Långe Jan är nominerad till Sveriges bästa golfbana.

– Jag tror inte att vi får det priset men att vi är nominerade i kategorin bevisar att vi är med i toppen tillsammans med golfklubbarna Bro Hof (Stockholm) och Vasatorp (Helsingborg). Det betyder något enormt för vår region.

Förra året blev Ekerum utsedd till världens mest miljövänliga golfanläggning. En kategori som man även i år är nominerad i. Ekerum är det enda företaget från Sverige som är representerade på galan.

– Det är riktigt roligt och det har vi visat i år med alla event vi har arrangerat. Vi hade Belgiens landslag här och deras förbundskapten berättade att det var ett av de bättre ställena han hade besökt under sina 18 år, säger Magnus.

Ceremonin och prisutdelningen sker under lördagkvällen den kommande helgen.

– Vi ska klä oss fina och hoppas på tur, säger Magnus Lagerlöf.

Relaterade artiklar