Han blir ny hotelldirektör: "Fantastiskt uppdrag"

André Åberg blir ny hotelldirektör för Hotell Packhuset. - Foto: Pressbild

32-åringen har en bakgrund som bland annat nattklubbschef i Borgholm.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

På torsdagen meddelade Clarion Collection Hotel Packhuset att det blir André Åberg som tar över som hotelldirektör.

32-åringen kommer närmast från samma roll på First Hotell i Jönköping. Han har tidigare jobbat som bland annat nattklubbschef på Strand Hotell i Borgholm 2011-2015 och med marknadsföring på Ronneby Brunn Hotell 2014-2016.

– Wow, jag är så tacksam för förtroendet. Vilket fantastiskt uppdrag! Att få ta över rodret för denna diamant och som dessutom styrts av en oerhört populär och duktig hotelldirektör i så många år, känns både utmanande och spännande, säger André Åberg i ett pressmeddelande.

Han har ett flertal priser och utmärkelser i CV:t. Till exempel har Åberg blivit utsedd till årets hotelldirektör för både Norlandia Hotel Group och First Hotels på ett och samma år.

Åberg efterträder Anna-Lena Bergvall som har varit hotellchef på Packhuset sedan 2003.

– Med den här magiska produkten i kombination med min erfarenhet hoppas jag kunna fylla hotellet till bredden och samtidigt skapa Kalmars hetaste mötesplats, säger André Åberg.

Han tillträder sin nya tjänst den 1 mars. Richard Svartvik, driftsdirektör för Clarion i Sverige och Baltikum, säger att det känns helt rätt med valet av ny hotelldirektör till Packhuset.

- Utöver att André är kommersiell och redan har en åtråvärd ledarerfarenhet har han en fantastisk personlighet, han är ödmjuk och har en gedigen bakgrund inom flera spännande områden, säger Richard Svartvik.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.