Laddar

Hångeldrama på Bonde-Simons gård

Någon av tjejerna på Simons gård fick sitt hjärta krossat. FOTO: SKÄRMDUMP/TV4

Konkurrensen på Simons gård ökar men i kärlek och krig är allt tillåtet.

delningar

En förkrossad Sarah fick lämna Simons gård i kvällens program av Bonde söker fru. De återstående tjejerna är nu Frida, Elin och Amanda.

– Det kan svänga snabbt, men jag tycker att jag gjorde rätt val. Jag kände inte den känslan som jag ville ha. Det blev lite av en kompisrelation och idag har Sarah och jag lite kontakt med varandra om hur vi mår och sådär, säger Simon till 24Öland.

Under programmets gång har det även blivit en och annan kyss för Simon. Sarah och Amanda har redan fått varsin kyss och i kvällens program avslöjades det också att Frida hade fått sig en kyss, något som inte visade sig i tv.

En annan tjej som inte ville vara sämre var Elin som tog med sig Simon på en liten strandpromenad i Bläsinge för att få sig en kyss med honom. Nu har Simon fått kyssa alla sina tjejer.

– Det handlade inte om någon kysstävling. Jag gick inte på vem som är bäst på att kyssas. Det handlar mer om känslan. Men i ett sånt här program måste man testa sig fram om man känner sig lite osäker, säger Simon till 24Öland.

Relaterade artiklar