Här är Borgholms nya kommunikatör: "Älskar att skriva"

Anna Törnkvist är Borgholm kommuns nya kommunikatör.

Hon har mångårig erfarenhet inom journalistbranschen.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Borgholm kommuns nya kommunikatör heter Anna Törnkvist och de senaste sex åren har hon arbetat hos Barometern som redaktör.

– Jag sökte tjänsten dels för att det är en närhet till hemmet då jag är uppvuxen i Källa och bor där. Jag vill även verka för Borgholms kommun och föra kommunen och Öland framåt. Det ligger mig varmt om hjärtat, säger Anna Törnkvist.

Anna Törnkvist kommer att samarbeta tillsammans med verksamhetsutvecklaren Clara Hoogland som arbetar 50 procent med intern kommunikation och 50 procent med utredningar och nämndsadministration.

– Jag ser fram emot ett spännande jobb med väldigt många nya kollegor och att träffa mycket folk. Det är ju det man tycker om när man är kommunikatör. Jag älskar att skriva. Jag hoppas även på att få feedback från folk, säger Anna Törnkvist.

FAKTA

Om Anna Törnkvist:

Ålder: 38 år

Bor: Källa

Familj: En dotter på snart 8 år och en katt som heter Murre.

Utbildning: Utbildad till journalist vid journalisthögskolan i Umeå

Tidigare jobb: Radio Blekinge. Reporter vid Sveriges Radios kulturredaktion i Stockholm. Redaktör hos Barometern inom kultur, affärsliv och bilagor som Drömboende, Hus, hem och trädgård.

Intressen: Familj, natur, fiske och kultur. Hitta på saker med sin dotter, umgås med vänner och resor utomlands och i närområdet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar