Heta derbyn väntar när division 6-serierna presenterades

Här är serieindelningarna till årets division 6-serie.

delningar

Under fredagen presenterade Smålandsfotbollsförbund serieindelningen till årets division 6-serier och en av serierna bjuder på riktigt fotbollsgodis för de lokala fotbollssupportrarna.

I division 6 Kalmar/Öland får vi se lag som Bergkvara AIF, Flygsfors/Gadd. IF, Gullabo/Gullaboås, Högsrums FF, Kalmar City BK, Kungshall IF, Nybro IF Ungd., Orrefors IF, Persnäs AIF, S:t Sigfrids IF och Söderåkra AIK tampas i heta derbyn.

För Läckeby, Rockneby, Kåremo och Alsterbro innebär det spel i Division 6 Oskarshamn. Vissefjärda GoIF hamnade i Division 6 Växjö. Läckeby försöker se fördelarna med att hamna i en serie mer norrut.

– Jag får väl ändå vara ganska nöjd. Vi undviker Kalmar City, Bergkvara och Gullaboås, vilka jag hade räknat med att få möta. Samtliga av de lagen är ju riktigt bra lag. Att vi får med oss Rockneby och Kåremo var nästan viktigast så vi får lite derbyn, säger Peter Engman, en av två huvudtränare i Läckeby och fortsätter:

– Ett problem för oss kommer ju vara att det blir lite längre resor. Sportsligt - en bättre serie. Allt runt i kring - en sämre serie, menar Engman.

Även damernas division 4 presenterades i dag. I division 4 Kalmar/Öland Dam kommer Färjestadens GOIF C, Högsby IK, IFK Oskarshamn, Krokstorps IF (9-m), Madesjö IF, Rockneby IK Södra, Runsten-Möckleby IF B, Timmernabbens IF och Trekanten/Smedby att spela.

För Madesjö IF B blir det spel i division 4 Växjö.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.