Johansson om superkedjan i SSL: "Varit lite upp och ner"

Marcus Johansson tycker att man borde slå Jönköping, särskilt på hemmaplan. - Foto: Mattis Andersson

Inför matchen mot Jönköping fick Marcus Johansson, en av spelarna i Kalmarsunds förstakedja, sätta betyg på sin kedja.

delningar

Alla tre har spelat samtliga 16 matcher hittills i SSL. Tillsammans har man stått för 68 poäng. Stjärnan Kim Nilsson har tillsammans med Tim Nyander och Marcus Johansson fortsatt att producera även innebandyns högsta serie.

– Hittills har det varit lite upp och ner. Vissa matcher har vi varit helt iskalla medan vi vissa matcher har burit hela laget i stort sett. Men om man ska ge det ett betyg så tycker jag ändå att vi får godkänt. Jag tycker vi har haft en bra nivå trots att det är SSL, säger Marcus Johansson, som hittills gjort hela 20 poäng.

Halva säsongen är snart spelad för Kalmarsund. Än så länge är man på allvar inblandad i striden om slutspelsplatserna. Sett till tabellen är man hittills ett målsnålt lag.

– Fram till matchen mot Växjö tycker jag det har gått över förväntan. Vi har presterat godkänt även om det finns mer att ta ur det här laget. Vi har dock gjort lite för lite mål, vi ligger i botten när det kommer till det, säger Johansson.

Under söndagen kommer Jönköping på besök. De har också häng på slutspelsplatserna och ligger bara två poäng bakom Kalmarsund.

– Det kommer bli tufft. Jönköping är bollskickliga och drar gärna ner på tempot. De använder många gubbar i sin uppspelsfas. Men vi vet om att vi är starka hemma i Kalmar. Vi bör slå de alla dagar i veckan enligt mig men det kommer bli en jämn match, avslutar Johansson.

Matchen spelas klockan 13.00 i Kalmar sportcenter.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar