Kärlekshistorien fick ett abrupt slut: "Kniv i bröstet"

Kärleken sprack för Simon. - Foto: Tilda Eriksson

Det blev ingen dans på röda rosor för Bonde-Simon.

delningar

Under onsdagskvällens tv-program var det dags för bönderna att åka på kärleksresa med sin utvalda tjej eller kille. Simon skulle åka iväg med Frida som han valde i förra veckans program. Dessvärre blev det ingen kärleksresa för Simon då Frida aldrig dök upp på flygplatsen. I programmet nämner Simon att det känns som att han har fått en kniv i bröstet och att hon krossar honom. 24Öland har pratat med Simon för att få ett svar på vad som egentligen hände i somras.

– Något som inte har visats i programmet är att Frida och jag hade en till dejt när vi var i Färjestaden och drejade och åt glass. Jag märkte inget då, inget var fel. Allt kändes så bra. När jag hade valt henne stannade hon en natt och sen åkte hon hem efter sista inspelningsdagen, säger Simon.

Efter programmet fortsatte Simon och Frida ha kontakt via telefon och sms.

– Vi skulle ha firat midsommar ihop men det ställde hon in. Hon var väldigt svår att nå och berättade för mig att hon tyckte det var jobbigt att prata i telefonen även när det gällde nära och kära. Så det blev mest att vi smsade, säger Simon.

En månad efter att programmet hade spelats in var det dags för kärleksresan som skulle gå till Rhodos. Kvällen innan flyget skulle gå hade Simon och Frida återigen haft kontakt via sms och bestämt att han skulle köra förbi och hämta upp henne och ta med henne till flyget.

– Innan jag åkte från Öland hörde jag av mig till henne och skulle bestämma vilken tid jag skulle hämta henne men jag fick inte tag på henne. Jag ringde till produktionen och dem sa till mig att de skulle ordna det och att jag kunde åka upp till Arlanda och möta Frida på flygplatsen.

När Simon anlände till flygplatsen fanns ingen Frida där. Produktionen hade inte heller fått tag på henne.

– Det var chockande. Jag hade börjat ana lite att hon kommer nog inte men det var inte förrän jag var på Arlanda som jag förstod att hon inte skulle komma. Produktionen fick lite panik över hur vi skulle göra och jag var inte alls sugen på att resa själv och ville åka hem, säger Simon.

Till slut åkte Simon och filmteamet ner till Rhodos tillsammans. Efter att ha gått en dag ensam där nere kliver Simons kompis Per in på hotellrummet.

– Det var en överraskning när han kom in på hotellrummet. Jag blev genast mycket gladare. Det var bussigt av produktionen att fixa med honom på resan. Jag trodde att jag skulle få vara själv med filmteamet.

Enligt Simon var resan som upplagd för en drömkärlekssemester med ett riktigt fint hotell.

– Under resan försökte jag bara förstå situationen. När Per kom kunde vi hänga, ha det roligt och tänka på andra saker.

Ett till bakslag uppstod för Simon under resan.

– Produktionen fick ett mail från Frida där hon skrev att hon inte ville vara med längre och inte ha något med produktionen eller mig att göra. Alla blev mer eller mindre chockade över situationen, säger Simon.

Nu har det snart gått ett halvår sedan programmet spelades in och när programmet skulle sändas på tv i höst försökte Simon ta kontakt med Frida igen.

– Jag försökte nå henne innan programmen skulle visas men utan svar. Det var mycket tråkigt att det blev som det blev. Men jag har haft lång tid att arbeta mig igenom det och försökt att inte tänka på det som hänt, säger Simon.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar