KLART: Nytt datum bestämt – arrangören kan äntligen andas ut

Ett av Sveriges största dansband firar 30 år med en spelning på Öland.

delningar

Ölänningen Ola Nilsson är arrangören som bokade in dansbandet Arvingarna för en spelning på östra sidan av Öland i början av augusti förra året. Arvingarna lovade då att de skulle återvända för ännu en spelning. Ett datum var bestämt och klart för sommaren 2019 och dansbandet Black Jack skulle agera förband. Dessvärre fick Arvingarna ett erbjudande om att delta på Diggilooturnén, vilket krockade med den dagen bandet skulle haft spelningen på östra sidan.

Arrangören har febrilt försökt få ihop ett nytt speldatum och nu kan han äntligen andas ut. Den 31 augusti 2019 kommer Arvingarna till Björkvallen på östra sidan och Black Jack spelar som förband.

– Det känns väldigt skönt. Jag har gått och väntat på svar sedan november. Allt har stått och stampat på grund av att jag inte haft något datum och jag har inte kunnat söka tillstånd eller gjort affischer, säger Ola

Ett nytt datum har varit möjligt på grund av Black Jacks bokare Mats Tigerström som arbetar på Nöjeskällan.

– Jag vill ge ett stort tack till Mats. Det är tack vare honom som vi har löst hela processen med att hitta datum. Han lade om hela augusti månad för att anpassa Black Jack till Arvingarna. Jag ska själv skicka en bukett blommor som tack för hjälpen, säger Ola Nilsson till 24Öland

Ola Nilsson är glad att ett nytt datum har blivit satt.

Årets spelning kommer att bli större än den förra.

– Det kommer bli en mycket större show. Nu har jag mer tid att förbereda och jag kan finslipa detaljer som jag missade vid förra spelningen. Biljetter kommer att släppas inom kort, säger Ola. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar