LISTA: 1800-talsvilla toppar listan

Villan har gammaldags inredning.

delningar

Foto: Fastighetsbyrån

1) Sättra, Borgholm: 2 695 000 kr: Antal visningar: 4 413 "Ett mycket trivsamt ställe med charm och känsla och skön atmosfär. Till bostadshuset tillhör även ett gästhus och en praktisk lada. " Läs mer om fastigheten här!

Foto: Fastighetsbyrån

2 ) Mörbylånga, Mörbylånga: 2 300 000 kr. Antal visningar: 4 081 "Denna villa är en oas för trädgårdsintresserade. Det är en insynsskyddad hörntomt med rosenbuskar, växthus, flera rabatter och bra odlingsmöjligheter. Inne i huset finns tre sovrum med en kakelugn i två av sovrummen. Dessutom ett matrum med braskamin och två vardagsrum. " Läs mer om fastigheten här!

Foto: Fastighetsbyrån

3) Djurstadtorp, Borgholm: 1 750 000 kr. Antal visningar: 3 603

"Detta är ett modernt och nybyggt boende som ligger i ett lugnt område med natursköna omgivningar." Läs mer om fastigheten här!

Foto: Fastighetsbyrån

4) Dörby, Mörbylånga: 1 695 000 kr. Antal visningar: 3 417

"Ett gammalt hus på östra sidan med mycket potential. Har en stor tomt med uthus, garage och förråd. I västerläge finns ett uterum med utsikt över tomten. " Läs mer om fastigheten här!

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

5) Störlinge, Borgholm: 2 575 000 kr. Antal visningar: 2 871

"Detta bostadshus ligger mitt i Störlinge by och är totalrenoverad för några år sedan. Finns stora sociala ytor bland annat är köket och allrummet 50 kvm tillsammans. " Läs mer om fastigheten här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar