Ölandscampingar nominerade till pris: "Hoppas på pallplats"

Tre lokala campingar har chans att vinna.

delningar

Varje år utser besökarna på sajten barnsemester.se vinnarna i ett antal olika kategorier. I år är tre av de 16 nominerade i kategorin "bästa campingplats" från ÖlandBöda Sand, Sonjas camping och Saxnäs camping.

– Det är jättekul, vi har varit nominerade i fem år. Men det är svårt att få en hög rankning, vi slåss mot många stora drakar, säger ägaren Lasse Sörenson till 24Öland.

Omröstningen brukar hålla på tills april då vinnarna presenteras. Lasse tror att Saxnäs aktivitetsutbud för barnfamiljer är en orsak till att de har lyckats så pass bra enligt besökarna.

– Till exempel har vi Saxnäs Kids som är en liten barnklubb. Där kan man bland annat prova på olika sporter, pyssla eller gå på skattjakt. Under sommarsäsongen från mitten på juni till slutet av augusti har vi två aktivitetsledare som sysselsätter barnen.

Som bäst har Saxnäs lyckats komma trea i tävlingen.

– Andra år har vi legat på fjärde och femte plats. Man vet aldrig hur man hamnar eftersom det är besökarna som röstar men jag hoppas på en pallplats i år, säger Lasse Sörensson.

I kategorin för "Bästa djurpark i Norden" är Ölands Djur & Nöjespark en av de 15 nominerade. De tävlar även om titeln "Bästa sommarland i Norden"

Från och med vecka 27 kommer det att hållas clownshower. Foto: Lasse Sörenson

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar