Öländsk jätte satsar på Kalmarprofiler

Martin Rydell, Anna Barkevall och Anna Rydell inleder ett samarbete för att lyfta semesterupplevelsen på Böda Sand. - Foto: Tilda Eriksson

Omfattande utbud ska erbjudas. "Kändes rätt i hjärtat".

delningar

Böda Sand Beach Resort har inlett ett samarbete med Kalmarprofilerna Anna och Martin Rydell. Tanken är att de ska ta humor, teater och nöje till campingjätten på norra Öland.

– Rydellarnas professionella företagande kombinerat med deras personligheter gjorde valet enkelt. Att välja en lokal aktör kändes rätt i hjärtat, säger Anna Barkevall, vd för Böda Sand.

Martin och Anna Rydell kommer att producera 25 olika akter varje vecka från under sommaren. Det kommer bland annat vara shower, humorkvällar, quiz och teatrar.

Duon har stor erfarenhet av underhållning från Kalmarsundsrevyn, Krusenstiernska teatern och Duran & Mollan. Anna har även jobbar på Kneippbyn Resort i Visby under några år.

– Det känns tryggt att man vet lite hur det är och också för de vi anställer. Vad som var positivt och negativt för mig då. Vi ser väldigt mycket fram emot det här samarbetet och att få producera underhållning, säger Anna Rydell.

Campingens egen solstråle Bödde kommer att få en egen teater som främst riktar sig mot barn, dessutom kommer han få två nya kompisar. Inom ett par veckor kommer det hållas audition för att hitta de som ska spela de nya karaktärerna.

– Teatrarna ska lyfta fram Öland som plats och dess styrkor. Sand, hav, vind och miljö. Dessutom kommer vi jobba vidare med Makalösa Mars, säger Anna.

FAKTA

Underhållning och olika event som arrangeras av Anna och Martin Rydell:

*Böddes teater

* Minidisco

* Strand up show

* Nöjesshow "Det är nu det gäller"

*Musikquiz "En riktig klassiker

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar