Pizzerians nya satsning: "Vi måste ju testa"

Ramazan Özturk driver både pizzeria Skogsby och pizzeria Degerhamn. - Foto: Magnus Jansson

Beslutet tas efter en lyckad sommarperiod: "Det har varit över förväntan".

delningar

I början av juli öppnade Ramazan Özturk sitt andra matställe på Öland när pizzeria Degerhamn slog upp portarna. Målsättningen var att kunna ha öppet året om, och nu verkar det också bli verklighet.

– Sommaren har varit jättebra med mer folk och gäster än vad jag hade trott. Det har varit över förväntan, säger företagaren.

Framöver siktar pizzerian på att ha öppet sju dagar i veckan fram tills våren.

– Jag kommer att ansöka om alkoholtillstånd också. Vi får se hur lång tid det tar innan jag kan få det.

Hur bedömer du kundunderlaget på vinterhalvåret?

– Jag vet faktiskt inte, vi måste ju testa och se hur det blir. Annars kanske vi får ändra till att endast ha helgöppet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar