Premiär för nytt glasscafé: "Fantastisk miljö"

Mjukglassen och milkshaken tillverkas av mjölk från en närliggande gård.

delningar

På fredag är det smygpremiär för Gelato & Biscuits i Byxelkroks hamn. Delägarna bakom glasscaféet heter Frank Thygesen, Lena Roos, Annette Hemlin och Sofie Loirendal och driver sedan tidigare Kaffestugan i Böda och Gelato & Biscuits i Sandvik.

Delägarna Annette Hemlin, Lena Roos, Frank Thygesen och Sofie Loirendal.

– Båda ställena har en fantastisk miljö och det nya stället (Byxelkroks hamn) blir väldigt snyggt och häftigt, säger Sofie Loirendal, delägare.

På caféet kommer det serveras bland annat egentillverkad mjukglass och milkshake gjord på mjölk från Österbo Gård i Dödevi.

- Man ska kunna komma hit och äta en god glass med en god espresso och bra råvaror. Mjukglassen och milkshaken är en väldigt häftig grej att smaka, säger Sofie.

Efter smygpremiären kommer glasscaféet ha öppet dagligen fram till den 17 augusti.

FAKTA

Smygöppning av Gelato & Biscuits

Var: Byxelkroks hamn, Hamnkroken 21

När: Fredag den 14 juni klockan 18.00

Serverar: Mjukglass och milkshake gjord på mjölk från Österbo Gård i Dödevi. Olika gelatos, en smakintensiv glass och sorbet av italiensk sort, med smaker som vanilj, jordgubb, hallon, rabarber, romrussin, körsbär, mango/passion och mandel.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar