SILLY-SEASON: Hossmo presenterade två prestigevärvningar på julafton

Foto: Skärmdump/Hossmo BK

Efter ett misslyckat kval mot divison 3 rustar man nu återigen för att vara med i toppstriden.

delningar

Det var på självaste julafton som Hossmo BK valde att presentera klubbens två fösta nyförvärv.

23-årige Emil Sjöstedt och 30-årige Johan Augustsson har enligt klubbens hemsida skrivit på för för spel under 2019 i Hossmo. Detta gjordes under söndagen

- En härlig julklapp till truppbygget inför 2019. Två välmeriterade nyförvärv som jag har bra koll på sedan min tid i IFK Berga, säger Hossmos huvudtränare Joachim Lantz

Emil Sjöstedt som listar Färjestadens GoIF som moderklubb har rutin från spel i divison 2 med IFK Berga.

- Efter beslutet att inte spela någon fotboll under 2018 har jag mer och mer känt ett extremt sug att börja lira igen. Division 4 känns just nu som en rimlig nivå för mig. Anledning att jag valde Hossmo är att jag fått intrycket att det verkar vara en fin förening med bra ambitioner. Jag känner dessutom en hel del killar i laget sedan tidigare, säger Sjöstedt till Hossmos hemsida.

Även Johan Augustsson har divison 2-rutin från Karlskrona AIF. Han har också spelat i IFK Berga, Jämjö GoIF, Kalmar AIK och senast i seriekonkurrenten Kalmar Södra.

- Hossmo kändes som ett väldigt bra val. Alla jag har pratat med pratar väl om föreningen och att den är väldigt välskött och ambitiös. Klubben vill någonstans och jag vill gärna hjälpa till att de ska nå målet. Det verkar vara ett riktigt gott gäng och bra organisation runt laget. Sedan är det alltid skönt att känna några stycken sen innan, säger Johan Augustsson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar