SILLY-SEASON: Mittfältsgigant klar för GAIF

Under torsdagen presenterade Ölandsklubben ett nyförvärv.

delningar

Johan "Stegen" Steglander har nu fått ytterligare en spelare till sitt förfogande inför kommande säsong. Det är Jesper Nilsén, tidigare både Lindsdals IF och IFK Berga som valt att ta klivet över sundet för spel i Glömminge-Algutsrum IF.

– Det känns väldigt positivt. Det är duktig fotbollspelare och en fin kille. Han kommer smälta in bra i gruppen. Han känner redan många grabbar i laget sedan tidigare och även tränarna Tobias och Stegen. Det är verkligen roligt att han valt oss, säger Patrik Nilmert, sportchef i Glömminge IF.

Nilsén har rivalen Färjestadens GoIF som moderklubb. Nu när han går till Glömminge går han till ett lag som kanske är starkare än någonsin.

– Jag sa förra året att vi hade en bra trupp. Men nu tycker jag nästan att den är snäppet bättre, iallafall på pappret. Det är många duktiga fotbollspelare så det kommer att bli krig om platserna, säger Nilmert.

Är er silly season klar nu eller kan det bli fler nyförvärv?

– Man ska aldrig säga aldrig. Men jag är väldigt tillfreds och nöjd med truppen. Det ska vara något väldigt extra om det ska bli fler nyförvärv.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar