Snart invigs den nya padelarenan: "Attraktivt läge"

Initiativtagarna bakom satsningen vill sätta Öland på padelkartan.

delningar

Vid midsommar invigs Padel Arena Borgholm vid Kapelludden. Det blir fyra utomhusbanor för padel som ska stå färdiga. Killarna bakom satsningen heter Stefan Wilson, Hans Persson, Martin Sjöqvist, Ulf Sunesson och Joakim Skirhammar. De driver en liknande anläggning i Jönköping tillsammans.

– Hans Persson har en stark anknytning till Öland och brinner väldigt mycket för Öland. Han månar väldigt mycket om att utveckla ön. Vi vill sätta Borgholm på padelkartan, både internationellt och nationellt. Det är en spännande möjlighet och vi har fått ett väldigt attraktivt läge med hjälp av välvilliga politiker, säger Joakim Skirhammar, Padel Arena.

Vilket är ert mål med den här satsningen?

– Dels att det ska bli ett bra komplement för turisterna och även för bofasta i närområdet. Vi vill också kunna attrahera Sverigeeliten i padel men även på internationell nivå, säger Joakim Skirhammar.

Till år 2020 ska även en inomhusarena byggas dit med två inomhusbanor, en shop, omklädningsrum och en toppmodern konferensanläggning. Det kommer även satsas på flertalet aktiviteter i form av tävlingar, kurser, sociala tillställningar och nätverksträffar för företag.

– Det är full byggnation som gäller just nu för de fyra utomhusbanorna. Invigningen blir runt midsommar men datum är inte riktigt spikat än. Det kommer vi gå ut med när det närmar sig, säger Joakim Skirhammar.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar