TV: Frida ger sin version efter brutala dumpningen: "Känslorna försvann"

Simon Ohlsson dumpades av Frida Eriksson i sista avsnittet. - Foto: Pressbild

Utan någon förvarning blev den öländske bonden Simon Ohlsson lämnad i sista avsnittet av Bonde söker fru.

delningar

Det blev stor dramatik i onsdagens finalavsnitt av Bonde söker fru i TV4. Den öländske bonden Simon Ohlsson hade valt ut Frida Eriksson och nu återstod endast en kärleksresa till Grekland.

Simon berättade för 24Öland om spelet bakom kulisserna och att han inte märkte att något var fel förrän Frida bröt kontakten och inte dök upp till resan.

– Det var chockande. Jag hade börjat ana lite att hon kommer nog inte men det var inte förrän jag var på Arlanda som jag förstod att hon inte skulle komma. Produktionen fick lite panik över hur vi skulle göra och jag var inte alls sugen på att resa själv och ville åka hem, sa Simon till 24Öland.

Producenterna har sagt att det var första gången i programmets historia som en deltagare gick under jorden på det sättet som Frida gjorde, och inte gick att få tag i.

På onsdagskvällen gav Frida sin version av situationen till Expressen samt i ett klipp på Bonde söker frus Facebooksida.

– När jag åkte hem från Öland och landade hemma i min vardag så försvann känslorna. Eller ja, det gjorde det egentligen så fort kamerorna försvann. Det var som att jag inte hade känt någonting, allt rann av mig. Vilket var tråkigt för Simon är en jättefin kille, men det funkade inte från min sida, säger Frida till Expressen.

Efter inspelningen försökte produktionen nå henne dagligen inför kärleksresan, men utan resultat. Frida svarade inte heller när Simon ringde.

– Han ringde några gånger och jag svarade inte, då märkte han att något inte stod helt rätt till. Men jag var aldrig vuxen nog att förklara varför det blev som det blev för honom.

När finalavsnittet nu har sänts är Frida orolig över att få näthat riktat mot sig efter sitt beteende mot Simon. Hon gjorde nyligen sina sociala medier privata.

– Kamerorna lyfte fram mer känslor än vad jag egentligen hade. Det var jättefint när jag var där, med det höll inte. Lite dåligt samvete har jag fortfarande. Men Simon var förstående efter att han fått reda på vad som hände. Han förstod att det blev för mycket, säger Frida.

Efter programmet har Frida träffat kärleken på annat håll och beskriver att hon inte har "varit så här kär någonsin tidigare".

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar