Världsstjärna kommer till Kackelstugan

Artisen har medverkat på flera jättehits.

delningar

Det är Barometern som rapporterar att John Martin ska göra två spelningar på Kackelstugan i sommar. Ölandsspelningarna blir Martins enda i Sverige nästa år.

– Det stämmer. Vi kommer spela med VCATION på Kackelstugan två kvällar i augusti. Det är ett nytt projekt, vi släpper låtar kontinuerligt. Nästa släpp är en låt som heter Whiskey & Cola i januari, säger John Martin till Barometern.

John Martin är främst berömd för att han skrivit och sjungit på världshitsen "Don't you worry child" och "Save the world" med Swedish House Mafia.

Den förstnämnda låten har spelat över en miljard gånger på Spotify och Youtube och nådde även topp 10 på prestigefyllda Billboardlistan.

John Martin har faktiskt spelat på Kackelstugen tidigare. Den senaste gången var 2013. Han har känt Kackelstugans Pelle Adelstam sedan 90-talet.

– Att komma dit är mer än en vanlig spelning, det är som ett sommarkollo för vuxna. Jag hinner inte ens packa ur bilen innan man sitter med en öl i handen och en gitarr i knät. Kackelstugan är sommar och musik för mig., säger John Martin.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar